Huis verkocht

Deze compleet gerenoveerde woning is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat, aanpalend aan een bos waar het prachtig wandelen is en op een boogscheut van scholen, het openbaar vervoer en allerlei faciliteiten. De woning werd volledig gestript en gerenoveerd met oog voor detail waarbij de meest duurzame materialen werden gebruikt. De 2 slaapkamers, prachtige badkamer met sauna en de volledig geïnstalleerde keuken zijn slechts enkele troeven dat deze woning te bieden heeft.  
De woning verwelkomt u via de inkomhal welke toegang biedt tot de gezellige en lichtrijke woon- en leefruimte die in verbinding staat met de volledig ingerichte multifunctionele keuken voorzien van alle toestellen. Door de dakramen voorzien van zonnewering en regensensoren valt de hoeveelheid lichtinval hier meteen op. De uitgeruste keuken heeft aansluitend nog een praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Daarnaast vinden we op gelijkvloers, voorzien van vloerverwarming, een ruime badkamer (13m2) met inloopdouche, dubbele wastafel en een prachtige sauna voor 4 personen. Op de eerste verdieping vinden we 2 volwaardige slaapkamers terug en de toegang te de zolderruimte te bereiken via een zolderluik met uitschuifbare trap. Van deze laatste kan perfect een derde slaapkamer gemaakt worden. Last but not least: deze woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke tuin (85m2) met Zuidelijke oriëntatie! 

Extra troeven:
- Vloerverwarming
- Elektriciteit conform 
- EPC label B 
- Asbestveilig
- Volledig gerenoveerd van A - Z

Laat je verbazen en verrassen en vraag vandaag nog uw persoonlijk bezoek aan, T. 05247.41.92 – 0473/62.24.76 – lize@immobouwbart.be 

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
2
Renovatiejaar
2023
Algemene staat
Gerenoveerd
Beschikbaar
Na akte
Oriëntatie tuin
Zuidoost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris
Asbestveilig

Indeling

Gelijkvloers

Badkamer
Berging
Inkomhal
Keuken
Sauna
Woonkamer
2x Slaapkamer

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven