Eengezinswoning verhuurd

Ben jij op zoek naar een woning met 3 slaapkamers en een garage? Zie jij het zitten om dagelijks thuis te komen in een rustige omgeving omringd door de natuur? Lees dan zeker even verder!

Deze halfopen bebouwing bevindt zich in het landelijke Kastel, op wandelafstand van het openbaar vervoer, een kleuter- en basisschool, een slager, bakker en ontspanningsfaciliteiten.
Je komt de woning binnen via een ruime inkomhal die je toegang biedt tot de leefruimte enerzijds en een polyvalente ruimte anderzijds. Deze ruimte is perfect voor een slaapkamer, speelkamer, bureauruimte,…
Eenmaal in de leefruimte springt de hoeveelheid lichtinval en de prachtige houtkachel meteen in het oog! Via de leefruimte kom je in de keuken terecht waar er aan opbergruimte geen gebrek is. Vanuit de keuken heb je tevens een prachtig zicht op de tuin en de achterliggende velden.
Daarnaast is het gelijkvloers ook voorzien van een badkamer met ligbad en een dubbele lavabo, 2 slaapkamers, een apart toilet en een berging met de vaste trap naar de zolder waar er perfect nog 2 extra slaapkamers kunnen gecreëerd worden. Tot slot is de woning volledig onderkelderd, dus aan opslagruimte geen gebrek!

Beschikbaarheid: 01/05/2023

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een bezoek.

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1986
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

3x Slaapkamer

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven