Duplex verhuurd

Bent u op zoek naar een instapklaar en tevens modern appartement met 2 slaapkamers? Lees dan zeker even verder! Dit recent appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalige appartementsblok met slechts 2 appartementen en is tevens rustig doch centraal gelegen op een boogscheut van het openbaar vervoer, scholen en allerlei faciliteiten. 
Het appartement is voorzien van een zeer lichtrijke woonkamer met volledig geïnstalleerde keuken met kookeiland. Aansluitend hebt u een groot schuifraam welke directe toegang biedt tot het overdekte terras. Daarnaast beschikt deze verdieping over een berging en een apart toilet. Op de 2de verdieping vindt men 2 slaapkamers en de badkamer terug met douche, ligbad en badkamermeubel. Naast de ruime gemeenschappelijke inkomhal voorziet dit appartement een private fietsenberging, ideaal voor het opbergen van extra materiaal, vuilbakken, fietsen,... 
Bij het betreden van dit appartement zul je meteen merken dat het afgewerkt is met duurzame materialen, daarnaast heeft het een gunstige EPC-score van 53 kWh/m2!
Beschikbaar vanaf 1 juli 2024! Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Contacteer ons op het nummer 05247/41.92 of via info@immobouwbart.be!

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
1
Bebouwing
Halfopen
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar vanaf
01/07/2024
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris
Asbestveilig

Indeling

Gelijkvloers

Fietsenberging

Verdieping 1

Berging
Keuken
Woonkamer

Verdieping 2

Badkamer
2x Slaapkamer

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet van toepassing